jueves, 3 de diciembre de 2020

ESPORT ESCOLLIT PER A LA NOSTRA UD

Hi ha diversos motius pels quals ens en sentit atrets a l’hora de triiar aquest esport.

En termes generals de pilota valenciana, totes i cadascuna de les seues variants ofereixen tota una sèrie d’avantatges físics per al desenvolupament motriu de l’alumnat. A més a més, involucra en sí mateixa molts continguts referents al currículum d’Educació Primària.

Aleshores, el potencial didàctic que posseeix la pilota valenciana és de gran magnitud, per tant, si aprofitem com a docents aquest ampli ventall d’oportunitats que ens ofereix, aconseguirem desenvolupar totes les competències des d’un enfocament més lúdic, allunyat de disciplines i metodologies tradicionalistes.

Tot i que didàcticament és un recurs molt interessant, també ens ha motivat per a triar pilota valenciana el fet de què siga un esport tan important històricament, sobretot a la nostra ciutat. Per tant, ens ha paregut una molt bona oportunitat per tal de fomentar el joc de pilota, i donar-lo a conèixer, per tal de vivenciar com era la vida dels nostres avantpassats en termes lúdics i d’oci.



Enllaç per a l'obervació de l'infografia amb major qualitat: 

https://www.canva.com/design/DAEOoKNWSuY/tPOr46ZTpRDd4Wj0DTRm1A/view?utm_content=DAEOoKNWSuY&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink 


 

4 comentarios:

  1. Gràcies per crear una infografia sobre la Pilota Valenciana, ho vec un material didàctic innovador i molt útil!
    La meua nota és un 9!

    ResponderEliminar
  2. Has creat una infografia molt interessant al voltant de la modalitat de raspall de Pilota Valenciana. Molt visual i clara on pots aprendre a jugar simplement llegint-la. Enhorabona, la meva nota en aquesta entrada és un 9!

    ResponderEliminar
  3. M'ha agradat la infografía que has creat ja que sempre és interessant saber-ne més al voltant d'un esport com aquest que ha tingut tanta rellevància. Per tant, la meua nota és un 9.

    ResponderEliminar
  4. La infografía mostrada por Julián es muy buena y creo que es muy útil para las personas que no tengan mucha idea sobre el tema. Mi nota es un 9'5!

    ResponderEliminar

APARTAT DE CRISTINA MORA

  Després del viscut i a partir dels dos articles de l'aula virtual que nomene a continuació i que han sigut la base teòrica del bloc. C...